Elian Solutions obtine Certificatul Excellent SME

Avem bucuria sa va anuntam ca Elian Solutions obtine Certificatul Excellent SME acordat pentru al doilea an consecutiv de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Coface Romania si care premiaza performanta IMM-urilor din punctul de vedere al riscului comercial si al sigurantei in afaceri.

Certificatul a fost emis de catre Camera de Comert a municipiului Bucuresti, dupa confirmarea incadrarii companiei in categoria de risc comercial scazut, realizata de catre Coface Romania prin intocmirea unui raport de credit actualizat si atesta stabilitatea companiei din punctul de vedere al situatiei financiare, al datoriilor la bugetul de stat, al incidentelor de plata si al situatiei juridice.

Certificat emis la data de 15.3.2017. Va rugam sa verificati valabilitatea curenta accesand https://excellent-sme-romania.safesigned.com/elian-solutions-srl

Certificatul Excellent SME

Dynamics NAV – aprobare factură de pe telefonul mobil

Dynamics-NAV-2016-MobileFluxurile de lucru sunt o serie de etape și sarcini în cadrul unor procese de afacere și  presupun de obicei circulația și avizarea unor documente între mai multe persoane. Pe fluxurile de lucru e necesar să se definească clar persoanele și responsabilitățile ce le revin, modul cum trebuie să circule informația și criteriile care declanșează sau nu fazele unui flux de lucru. (more…)

Top 5 tendinte sisteme ERP pe anul 2017

Sisteme ERP 2016

Sistemele ERP au fost într-o evoluție continuă, dar odată cu explozia tehnologiei informației din ultima vreme viteza cu care apar noi trenduri în piață crește de la an la an. Mai jos vom prezenta câteva din aceste trenduri care, credem noi, se vor manifesta la nivel global în cursul anului 2017.

(more…)

Sana Commerce – portal pentru Dynamics NAV

În domeniul B2B (Business to Business)  canalul de vânzări e-commerce nu e la fel de bine dezvoltat precum în domeniul B2C (Business to Consumer). De obicei, pentru B2B procesul de vânzare este mai complex și durează mai mult. Relația cu partenerii se construiește în timp și implică diverse scenarii contractuale (discounturi personalizate, oferte speciale etc.)

Toată această logică de afaceri este bine gestionată în sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV și poate fi adusă cu ușurință și în e-commmerce, prin folosirea soluției Sana Commerce. (more…)