Despre ELIAN

Activitatea noastra este dedicata furnizarii de solutii si servicii de inalta calitate, care permit clientilor nostri sa-si conduca si sa-si adapteze procesele de business la dinamica impusa de piata. Parte a Bittnet Group, activam de peste 14 ani pe piata implementarilor solutiei software ERP Microsoft, investind pasiune si creativitate pentru realizarea celor mai bune implementari.

In plus, Elian Solutions Romanian Localization add – on contine toate functionalitatile necesare pentru ca o companie sa implementeze Dynamics 365 Business Central (ex Navision /NAV) in Romania, in conformitate cu cerintele legale in vigoare. Solutia este recertificata pentru cele mai recente versiuni de sistem lansate.

Despre noi – rezultate: compania Elian a crescut organic, de la an la an, inregistrand anual cresteri ale cifrei de afaceri de peste 25%, ajungand si la crestere de 100% (2014), mentinandu-se in aceeasi directie si in urmatorii ani.

2016: Partener Gold Microsoft Enterprise Resource Planning

reusitele sustinute ale companiei au dus la dezvoltarea unui parteneriat durabil cu Microsoft.

2016: parteneriat strategic cu QBS Group (Quattro Business Solutions)

cea mai mare organizatie care administreaza parteneri Dynamics 365 din Europa, devenind singurul partener QBS Group din S-E Europei.

2017: Prima companie romaneasca in Top 20 Most Promising Microsoft Dynamics Solution Providers

conform CIOReview, ca urmare a numarului mare de implementari de succes livrate.

ELIAN Solutions trateaza, fiecare din clientii sai, in mod individual, in functie de cerintele si specificatiile sale, de obiectivele si necesitatile acestora. O colaborare perfecta este atinsa atunci cand lucram in stransa cooperare cu clientii nostrii. Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ, etic care ofera acces si informatii tuturor celor interesati de consolidarea si extinderea afacerii cu ajutorul solutiilor informatice.

Activitatea sustinuta a companiei a dus la dezvoltarea unui parteneriat durabil cu Microsoft: ELIAN devine in 2016 Partener Gold Microsoft Enterprise Resource Planning si isi mentine acest statut pana in octobrie 2022 (cand au loc schimbari in parteneriatul cu Microsoft).

Statutul de partener de tip GOLD (pana in octombrie 2022) a fost obtinut ca urmare a indeplinirii conditiilor specifice:

  • Volum de vanzari generat;
  • Recomandari oficiale ale clientilor pentru implementari in versiuni recente ale solutiei Dynamics NAV;
  • Dezvoltare add-on “Elian Solutions Romanian Localization” ce obtine statutul CfMD (Certified for Microsoft Dynamics).