New call-to-action

Viziune

Viziunea ELIAN este aceea de a deveni unul dintre cei mai mari implementatori de ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central la nivel european! In Romania, ne situam in top 3 parteneri recomandati de Microsoft!
Suntem si dorim sa ramanem un partener inovativ, etic!

Activitatea nostra este dedicata furnizarii solutiilor si serviciilor de cea mai inalta calitate. Aceasta permite clientilor nostri sa isi conduca si sa isi adapteze procesele de business la dinamica impusa de piata.

Viziune

Parteneri de business

Consultanti de business

Vedem in fiecare client un partener, o persoana cu provocari de business, care ajunge la noi pentru a obtine o solutie. Clientul vede in noi un partener de discutie convingator, cu libertate in exprimare si inovator. Scopul nostru este acela de a fi cel mai bun si apropiat partener in dezvoltarea afacerilor acestora cu ajutorul tehnologiei informatiei.

Consultanti de business: nu simpli ingineri, ci oameni de business, cu care se poate discuta si care inteleg orice problema. Intr-o piata IT cu o multitudine de solutii de business, diferenta o face echipa – omul. Atuul nostru este echipa – sunt oamenii cei care fac diferenta, si nu doar produsul. Astfel, traim problema impreuna cu clientul nostru si cladim solutiile! Investim pasiune si creativitate pentru realizarea celor mai reusite implementari!

Piloni de business

Inovatori in business

Echipa unita, omogena, cu vechime (avem in echipa oameni fideli prezenti de multi ani in cadrul companiei). Ne pozitionam ca un ghid pentru clientul nostru. Ne dorim sa ne mentinem in pozitia de echipa cu cele mai bune implementari in domeniu. Completat de expertiza bogata dobandita in multe verticale industriale, ne mandrim cu fidelizarea clientilor nostri si dezvoltarea unor parteneriate de lunga durata cu ei.

Suntem si dorim sa ramanem un partener inovativ, etic, care ofera acces si informatii tuturor celor interesati de consolidarea si extinderea afacerii cu ajutorul solutiilor informatice. Grija noastra este sa tratam fiecare dintre clientii nostri, in mod individual, in functie de nevoile de business si obiectivele dorite. In fiecare proiect pe care il dezvoltam venim cu inovatie. O colaborare perfecta este atinsa atunci cand lucram in stransa cooperare cu ei.