Viziunea ELIAN este aceea de a deveni unul dintre cei mai mari implementatori de ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central din Romania! Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ, etic!

Activitatea nostra este dedicata furnizarii solutiilor si serviciilor de cea mai inalta calitate. Aceasta permite clientilor nostri sa isi conduca si sa isi adapteze procesele de business la dinamica impusa de piata.

Viziune

Parteneri de business

Vedem in fiecare client un partener, un om cu probleme de business, care ajunge la noi pentru a obtine o solutie. Clientul vede in noi un partener de discutie convingator, cu libertate in exprimare si deschis spre nou, si este incantat. Scopul nostru este acela de a fi cel mai bun si apropiat partener in dezvoltarea afacerilor acestora cu ajutorul tehnologiei informatiei.

Consultanti de business

Consultanti de business: nu simpli ingineri, ci oameni de business, cu care se poate discuta si care inteleg orice problema. Intr-o piata IT sufocata de o multitudine de solutii de business, diferenta o face echipa – omul. Atuul nostru este echipa – sunt oamenii cei care fac diferenta, si nu doar produsul. Astfel, traim problema impreuna cu clientul nostru si cladim solutiile! Investim pasiune si creativitate pentru realizarea celor mai reusite implementari!

Statornici in business

Echipa unita, omogena, cu vechime (avem in echipa oameni fideli prezenti de multi ani in cadrul companiei), suntem un ghid pentru clientul nostru! Ne dorim sa ne mentinem in pozitia de echipa cu cele mai bune implementari in domeniu! Completat de expertiza bogata dobandita in multe verticale industriale, ne mandrim cu fidelizarea clientilor nostri si dezvoltarea unor parteneriate de lunga durata cu ei.

Inovatori in business

Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ, etic, care ofera acces si informatii tuturor celor interesati de consolidarea si extinderea afacerii cu ajutorul solutiilor informatice. Grija noastra este sa tratam fiecare dintre clientii nostri, in mod individual, in functie de nevoile de business si obiectivele dorite. O colaborare perfecta este atinsa atunci cand lucram in stransa cooperare cu ei!