New call-to-action

Pipol – Implementări ERP la nivel internațional

Organizațiile care își implementează un sistem ERP în mai multe tări, se confruntă toate cu probleme similare. Reglementări legale locale, bariere lingvistice, diferențe culturale precum ore de lucru neobișnuite sau sărbători legale, probleme de infrastructură cum ar fi lățimea de bandă a internetului – toate pot pune în pericol implementările locale. Politicile și tensiunile dintre sediul central și subsidiare, atunci când întreaga organizație suferă o transformare, sunt doar vârful icebergului. Aveți nevoie de expertiză, de resurse locale, de implementări relizate în baza celor mai bune practici și a unui management performant.

Pentru a ajuta organizații precum a dvs. să realizeze tranformarea la nivel internațional, ELIAN Solutions s-a alăturat Pipol, un furnizor global  de soluții și servicii Microsoft Dynamics 365. Pipol este reprezentat în peste 100 de țări, permițându-ne să vă furnizăm un singur punct de contact pentru fiecare etapă a transformării afacerii – de la identificarea problemelor – la strategie – la execuție.

Pipol – combinarea cunoștințelor globale cu expertiza locală

De ani buni, Pipol a ajutat organizațiile internaționale cu implementări pe întreg globul, implementări care au armonizat procesele, datele și sistemele, conducând la creștere și productivitate.  Modelul Pipol de a realiza implementarea prin partneri locali este unic și vă permite să vă alegeți cea mai bună echipă, deoarece suntem acolo unde este afacerea dvs. și avem o vastă experiență, cu zeci de implementări internaționale la activ. Ca partener al alianței Pipol, ELIAN Solutions vă poate oferi competențele și prezența globală de care aveți nevoie, oriunde ați fi situat. Împreună, vă putem ajuta și pe dvs.

Află mai multe