Vanzari si marketing

Modulul de Vanzari si Marketing permite gestionarea proceselor de vanzare, de la emiterea ofertei de vanzare si pana la emiterea facturii finale. Acesta permite gestionarea leadurilor (potenţialii clienti) de la primul contact avut cu leadul si pana la generarea primei comenzi de vanzare.

Una dintre consecintele trairii în era digitala este ca avem de-a face cu o mare cantitate de informatii. Drept urmare, suntem deseori lipsiti de atentie si distrasi. Vanzatorii trebuie sa navigheze prin date, procese si instrumente in timp ce dau sens asteptarilor contradictorii sau neclare.
Principalele considerente pentru furnizarea unei solutii inteligente de vanzari si marketing includ:

* Sistemele sa interactioneze eficient cu clientii;
* Necesitatea unor instrumente eficiente pentru a transmite mesajele potrivite la momentul potrivit clientilor;
* O vizualizare de 360 de grade a activitatilor si perceptiilor clientilor.

Dynamics 365 Business Central Sales va ajuta sa modernizati productivitatea vanzarilor, sa faceti fata provocarilor erei digitale si va permite sa va întelegeti mai bine clientii, ceea ce duce la oferte mai bune.

Iar Dynamics 365 Business Central Marketing va ajuta sa gasiti si sa dezvoltati clientii potentiali potriviti. Cu Dynamics 365 Business Central Marketing, specialistii moderni utilizeaza modalitati mai inteligente pentru a gasi prospectii potriviti si a construi relatii de lunga durata.

Astfel, echipele de vanzari si marketing partajeaza o unica sursa de informatii, instrumente si procese prin Dynamics 365 Business Central Vanzari si Marketing.

Meniu