Modulul Lucrari (Proiecte)

Modulul de Lucrari (Proiecte) sustine planificarea, urmarirea si controlul activitatilor specifice managementului proiectelor.

Implementarea unei solutii ERP nu se poate realiza fara un management de proiect profesionist si fara un intens efort organizatoric atat din partea implementatorului, cat si din partea clientului. Implementarea se poate dovedi anevoioasa, mult mai anevoioasa decat se asteapta clientul, dar si implementatorul. Rezultatul nu e pe masura estimarilor initiale. De ce oare? Deoarece nu este luata in considerare complexitatea acestui demers si exista lacune in modul de a organiza implementarea. Abilitaţile manageriale difera de la implementator la implementator si de la client la client.

Microsoft, constienta de acest neajuns, aduce ca solutie o metodologie de implementare, un set de instrumente de ajutor in managementul proiectului.

Prin Microsoft Business Central, aveti posibilitatea sa efectuati activitati comune de gestionare a proiectelor, cum ar fi configurarea unei lucrari si programarea unei resurse, dar si furnizarea informatiilor necesare pentru gestionarea bugetelor si monitorizarea progresului. Aveti posibilitatea sa urmariti orele masinilor si ale angajatilor in proiect utilizand foi de pontaj. Ca manager de proiect, aveti o buna imagine de ansamblu, nu numai a locurilor de munca individuale, ci si a alocarii angajatilor, a utilajelor si a altor resurse utilizate in toate proiectele.

Meniu