Modul Depozit

Modulul Depozit (Warehouse Management) permite gestionarea optimizata a stocurilor, in functie si de caracteristicile fizice ale articolelor, in conformitate cu politicile de stocare stabilite de catre utilizator. Este ideal pentru manipularea unui volum mare de articole.

Modulul Depozit va permite sa gestionati procesele de depozitare in companiile de productie, distributie si retail. Acest modul are o gama larga de caracteristici pentru a sprijini facilitatea depozitului la un nivel optim, in orice moment. Managementul depozitelor este complet integrat cu alte procese de afaceri, cum ar fi transportul, productia, controlul calitatii, cumpararea, transferul, vanzarile si retururi.

Pentru a sprijini manipularea fizica a articolelor de la nivelul zonei si al cosului, toate informatiile trebuie urmarite pentru fiecare tranzactie sau miscare din depozit. Aceasta este gestionata in tabelul de intrare in depozit. Fiecare tranzactie este stocata intr-un registru de depozit. Pentru a inregistra miscarile articolelor in depozit sunt utilizate documentele de depozit si un jurnal de depozit. De fiecare data cand un articol din depozit este mutat, receptionat, depus, ales, expediat sau ajustat, intrarile din depozit sunt inregistrate pentru a stoca informatiile fizice despre zona, cos si cantitate.

Meniu