New call-to-action

Sistemul RO e-Transport pentru Microsoft Dynamics 365
Business Central si Dynamics NAV (Navision)

Sistemul RO e-Transport are ca scop monitorizarea pe teritoriul național a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat, precum și a transporturilor rutiere internaționale de bunuri. Această monitorizare presupune  obligația declarării în Sistemul RO e-Transport a bunurilor și a datelor referitoare la expeditor şi beneficiar, denumirea, caracteristicile, cantitățile și contravaloarea bunurilor transportate, locurile de încărcare și descărcare, detalii cu privire la mijlocul de transport utilizat. În baza acestor informații, sistemul RO e-Transport va genera un cod unic aferent bunurilor transportate, denumit – codul UIT, cod ce trebuie pus la dispoziția șoferului.

ELIAN Solutions o dezvoltat funcționalitatea prin care din comenzile de vânzare, cumpărare sau transfer se transmite către ANAF fișierul XML de raportare a transportului, transmitere urmată de recepția codului UIT. Soluția este disponibilă atât pentru Dynamics 365 Business Central, cât și pentru versiunile mai vechi de produs, începând cu Dynamics NAV 2013 și până la Dynamics NAV 2018. Soluția include și nomenclatoarele specifice pentru raportarea către RO e-Transport (cod și scop operațiuni, puncte de frontieră etc.)

În cazul în care aveți nevoie de această soluție pentru sistemul ERP din compania dvs. (Business  Central sau Dynamics NAV), nu ezitați să ne contactați!

Funcționalități  RO e-Transport ELIAN Solutions

Creare și transmitere fișiere XML pentru ANAF

Crearea fișierelor este disponibilă în Business Central sau Dynamics NAV în comenzile de cumpărare, vânzare și transfer.

Recepție coduri UIT

Codurile UIT venite de la ANAF se recepționează direct în Business Central (Dynamics NAV), nu este necesară părăsirea aplicației.

Monitorizare comunicare ANAF

Se pot verifica direct din aplicație status-ul cererilor transmise către  ANAF, se pot accesa mesajele primite  și se poate corecta/anula codul UIT.

Nomenclatoare specifice RO e-Transport

Dezvoltarea ELIAN Solutions vine cu nomenclatoarele privind:

  • Cod si scop operațiuni
  •  Puncte de frontiera
  •  Birou vamal
  •  Cod judet
  •  Tip document ce insoteste transportul

Află mai multe: