New call-to-action

Testimoniale Clienti

Schimbarea sistemului ERP este o decizie majora care poate afecta decisiv orice afacere. Dupa cateva sedinte de analiza a sistemului nostru si a propunerilor facute de catre Elian Solutions, am hotarat sa adoptam solutia de la Elian.

Cand am pornit cu noul sistem, Dynamics NAV, la 01 Ianuarie 2010, ne gandeam ca in primele zile vor fi problemele inerente oricarui inceput.

Elian Solutions insa a fost alaturi de noi si tranzitia la noul sistem a fost mult mai usoara decat ne-am inchipuit. Noul sistem ne-a adus beneficii ce s-au facut repede simtite. Sistemul ne ajuta sa gestionam eficient activitatile de: documentare articole, preturi si dicounturi, promotii, aprovizionare, urmarire solduri clienti, analiza financiara, bugetare si chiar logistica.
Acum stim in orice moment unde se afla un articol, chiar si pe ce raft este asezat. Putem servi clientii cu mai multa promptitudine.

Vechiul sistem era foarte permisiv si orice utilizator putea realiza greseli de operare; pierdeam mult timp facand tot felul de corectii. Din acest punct de vedere, Dynamics NAV ne asigura un control al accesului fiecarui utilizator, potrivit rolului si activitatii pe care o desfasoara si nu mai sunt posibile acele erori.

Victor Matache
General Manager

Aplicatia Dynamics NAV ne-a adus beneficii mai ales in ceea ce priveste urmarirea costurilor de productie pe tipuri de materiale. Acum putem compara costul unitar estimat cu cel realizat si stim in fiecare moment profitabilitatea pe fiecare articol pe care il producem, lucru ce ne permite sa fim mai flexibili cu politicile de preturi intr-un sector de activitate foarte dinamic.

Atunci cand a fost necesar sa ne modificam fluxurile de productie, Elian Solutions a fost alaturi de noi astfel incat noul mod de lucru s-a reflectat imediat si in Dynamics NAV. Tot cu ajutorul solutiei Dynamics NAV obtinem si raportarea la grup, in Germania, pe formatul impus de catre cei de acolo.

Elian Solutions s-a dovedit a fi, de cand colaboram, un partener de nadejde ce ne-a ajutat in dezvoltarea sistemului informational.

Camelia Chirtu
Director Financiar

Elian Solutions ne-a dovedit ca intelege problemele cu care ne confruntam si le poate rezolva operativ.

Specificul activitatii noastre – productie agricola cu ciclu lung de fabricatie – face ca pentru noi urmărirea productiei neterminate sa fie foarte importanta. Pentru orice teren cultivat, cream in Dynamics NAV o comanda de productie in care inregistram toate costurile si cunoastem astfel in orice moment valoarea productiei neterminate.

Pentru cheltuielile de regie, Elian Solutions ne-a creat o dezvoltare care ne permite alocarea acestor cheltuieli pe produsul final după o cheie de repartizare stabilită de către noi; avem aşadar o imagine completă asupra costului produsului.

Aurelia Dumitrică
Contabil Şef

Grupul Riso Scotti Romania trebuie sa raporteze la grupul Riso Scotti Italia conform bilantului impus de legislatia italiana. Pentru noi nu este o problema; putem obtine informatia direct din Dynamics NAV, din modulul de Indicatori Economici.

Aveam nevoie de o dezvoltare care sa ne permita un control sporit asupra platilor efectuate. Elian Solutions ne-a creat un sistem de autorizare a platilor, aşa ca nici o comanda de cumparare nu se poate opera in sistem fara o autorizare prealabila. Este un partener de incredere, alaturi de care ne putem dezvolta afacerea.

Roberto Busollini
Director General

Ne-am dorit un sistem ERP care sa ne ofere o integrare intre contabilitate si productie, stocuri, gestiuni. Dynamics NAV ne asigura acum acest lucru, informatia este centralizata, iar raportarea se poate face in timp real, ceea ce inainte nu era posibil.

Cristian Dumitrescu
General Manager