Management financiar

Modulul de Management Financiar din Dynamics 365 (NAV) permite gestionarea financiar-contabila a intreprinderii. El este “inima” sistemului, intrucat orice tranzactie din alt modul va avea in cele din urma consecinte si in plan financiar. Modulul contine informatii despre inregistrari contabile, mijloace fixe, conturi bancare, clienti si furnizori.

In contextul actual, cand organizatiile trebuie sa faca fata unor provocari fara precedent provenite din mediul extern, o afacere de succes trebuie sa aiba capacitatea de a se adapta rapid, de a analiza o cantitate imensa de date in timp real si de a fi capabila sa raspunda nevoilor clientilor in timp record.

Modului de Management Financiar din solutia ERP Dynamics 365 raspunde acestor provocari si nevoilor de business. Compania isi poate imbunatati fluxurile de lucru existente, localizarea si urmarirea de noi oportunitati de afaceri. Functionand in stransa legatura cu toate modulele sistemului in care introducerea documentelor genereaza note contabile (stocuri, trezorerie, mijloace fixe, salarii, proiecte, productie, WMS, agricultura), modulul alipeste datele ca o consecinta a operarii intregului sistem si a notelor contabile manuale. Acest lucru ofera trasabilitate operatiunilor si transparenta crescuta fluxurilor de numerar.

Meniu