Echipa Elian Solutions este formata din consultanti si dezvoltatori cu o implicare activa si constanta in formarea /dezvoltarea personalului. Experienta, profesionalismul si entuziasmul membrilor companiei, precum si rezultatele obtinute pana in prezent, recomanda Elian ca partener de incredere in domeniul consultantei si implementarilor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Din punct de vedere resurse, compania a crescut organic, de la an la an: daca in 2008 a inceput activitatea cu 2 angajati, in prezent echipa este formata din minim 20 angajati implicati activ in procesul de implementare, dezvoltare si suport Dynamics 365 Business Central.

Echipa Elian Solutions este structurata pe 3 departamente:
null

Iulian Motoi

Manager General & Manager Dep. Consultanta

Iulian Motoi coordoneaza echipa de consultanti. Participa activ in procesul de implementare (analiza de business, workshop-uri, propunere solutie de implementat, testare, traininguri si go live, suport).

null

Mihaela Ivancuta

Manager Departament Programare & Dezvoltare

Mihaela Ivancuta coordoneaza echipa de dezvoltatori. Fac design de solutie in baza specificatiilor consultantilor, mentenanta baze de date si optimizare procese.

null

Cristina Pisica

Manager Dep. Suport & Mentenanta

Cristina Pisica coordoneaza echipa de suport in utilizarea sistemului si solutionarea tichetelor deschise de catre clientii care au contract activ de suport si mentenanta.

null

Alina Ionescu

Sales Manager
null

Florin Ciorita

Team Leader Dep. Programare si Dezvoltare
null

Maria Paun

Team Leader Dep. Consultanta
null

Bianca Ion

Consultant Suport
null

Ana-Maria Pasareanu

Consultant Suport
null

Andra Iordache

Consultant Suport
null

Irina Petrut

Business Consultant
null

Catalin Ivanciu

Developer
null

Emilia Predanu

Consultant Suport
null

Claudia Vasile

Business Consultant
null

Iuliana Achim

Developer
null

Marius Iordan

Business Consultant
null

Simona Tibulca

Developer
Menu