Te asteptam in echipa noastra!

Consideram echipa ELIAN ca una dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea cautam cei mai buni oameni si acordam o atentie foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanti valorosi, inovativi, cu experienta in derularea de proiecte, cu un inalt nivel de profesionalism, oameni de business cu care se poate discuta si care inteleg orice problema. Atuul Elian este echipa – sunt oamenii cei care fac diferenta, o echipa unita, omogena, cu vechime.

Suntem in continua crestere si cautam noi colegi ambitiosi sa se alature echipei noastre! Asadar, daca iti doresti o cariera in domeniul IT – dezvoltare solutii ERP sau esti un dezvoltator sau un consultant pasionat de sistemele ERP, vino sa ne intalnim!

Iar daca pozitiile existente nu se potrivesc cu experienta ta, dar iti doresti sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau la office@elian-solutions.ro si te vom contacta in momentul in care vom avea un job care consideram ca ti se potriveste.

Noi credem in:
Comunicare
Brainstorming
Fluxuri de lucru
Cafea

ERP Account Manager (ELN000003)

Identifica corect nevoile clientilor printr-o abordare consultativa si prezinta beneficiile pe care le poate aduce business-ului sistemul ERP (Microsoft Dynamics 365 Business Central), realizeaza obiectivele /targetul de vanzari agreat..

Consultant Implementare ERP (ELN000004)

Participa la faza de analiza impreuna cu utilizatorii cheie, pentru a identifica cerintele acestora in procesele de business, colaborează cu managerul de proiect la estimarea timpilor pentru …

Programator ERP Dynamics 365 Business Central (ELN000005)

Dezvoltare de aplicatii software cu profil economic: sistem ERP Microsoft Dynamics NAV/Business Central, analiza tehnica a cerintelor clientilor, definirea solutiilor tehnice de implementare…

Menu