Te asteptam in echipa noastra!

Consideram echipa ELIAN ca una dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea cautam cei mai buni oameni si acordam o atentie foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanti valorosi, inovativi, cu experienta in derularea de proiecte, cu un inalt nivel de profesionalism, oameni de business cu care se poate discuta si care inteleg orice problema. Atuul Elian este echipa – sunt oamenii cei care fac diferenta, o echipa unita, omogena, cu vechime.

Suntem in continua crestere si cautam noi colegi ambitiosi sa se alature echipei noastre! Asadar, daca iti doresti o cariera in domeniul IT – dezvoltare solutii ERP sau esti un dezvoltator sau un consultant pasionat de sistemele ERP, vino sa ne intalnim!

Iar daca pozitiile existente nu se potrivesc cu experienta ta, dar iti doresti sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau la office@elian-solutions.ro si te vom contacta in momentul in care vom avea un job care consideram ca ti se potriveste.

Noi credem in:
Comunicare
Brainstorming
Fluxuri de lucru
Cafea

Programator
Microsoft Dynamics 365 Business Central (ELN000015)

Responsabilitati: Dezvoltare de aplicatii software cu profil economic – sistem ERP Dynamics 365 Business Central; Analiza tehnica a cerintelor clientilor; Definirea solutiilor tehnice de implementare; Debug si evaluare performante sistem…

Consultant Implementare
Microsoft Dynamics 365 Business Central (ELN000013)

Responsabilitati: Participa la faza de analiza impreuna cu utilizatorii cheie, pentru a identifica cerintele acestora in procesele de business, colaborează cu managerul de proiect la estimarea timpilor pentru sarcinile din cadrul proiectului de implementare…