Te asteptam in echipa noastra!

Consideram echipa Elian Solutions ca una dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea cautam cei mai buni oameni si acordam o atentie foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanti creativi cu experienta in derularea de proiecte, profesionisti IT cu un portofoliu solid de certificari.

Suntem in continua crestere si cautam noi colegi ambitiosi sa se alature echipei noastre! Asadar, daca iti doresti o cariera in domeniul IT – dezvoltare solutii ERP sau esti un dezvoltator sau un consultant pasionat de sistemele ERP, vino sa ne întalnim!

Iar daca pozitiile existente nu se potrivesc cu experienta ta, dar iti doresti sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau la office@elian-solutions.ro si te vom contacta in momentul in care vom avea un job care consideram ca ti se potriveste.

Noi credem in:
Comunicare
Brainstorming
Fluxuri de lucru
Cafea
Business Consultant Microsoft Dynamics 365 Business Central

Participa la faza de analiza impreuna cu utilizatorii cheie pentru a identifica cerintele acestora in procesele de business; colaboreaza cu managerul de proiect la estimarea timpilor pentru sarcinile din cadrul proiectului de implementare si gasirea solutiilor optime de implementare…

Programator Microsoft Dynamics 365 Business Central

Realizează software în Dynamics NAV, face analiza tehnică a cerințelor clienților și propune soluții împreună cu consultantul, Definește soluțiile tehnice de implementare, testează aplicațiile software, instalează aplicațiile software, redactează specificații tehnice.

Consultant Suport Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ofera asistenta tehnica de tip help-desk si asigura rezolvarea erorilor sistemului Microsoft Dynamics NAV versiunea standard localizata, ofera consultanta telefonica clientului, ori de cate ori este necesar, solutionează erori generate de utilizarea necorespunzatoare…

Menu