New call-to-action

ELIAN Solutions raporteaza o crestere a cifrei de afaceri cu 161% in trimestrul al doilea al anului

ELIAN Solutions, parte a grupului Bittnet, companie specializata in furnizarea de solutii de business ERP, a inregistrat in cel de-al doilea trimestru din 2022 o cifra de afaceri cu 161% mai mare comparativ cu perioada similara a anului trecut. De asemenea, in semestrul 1 2022, compania si-a dublat veniturile fata de S1 2021 ajungand la 5,49 milioane lei, iar profitul brut in aceeasi perioada a fost de 859 mii lei.

Ritmul accelerat de crestere al companiei, care detine o certificare Microsoft Gold Enterprise Resource Planning inca din 2016, se datoreaza pe de-o parte cresterii volumului de servicii oferite, de peste 100% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar si investitiilor in echipa si in pregatirea profesionala a acesteia. „Acest fapt contribuie la mentinerea profitabilitatii companiei pe termen lung”, explica Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions. Pentru anul in curs, compania si-a propus dublarea cifrei de afaceri fata de anul anterior, iar obiectivul pentru primul semestru a fost atins.

Toate cele trei componente ale modelului de afaceri al companiei au avut un ritm de crestere de peste 100% in trimestrul 2 al acestui an fata de perioada similara a anului trecut: serviciile de implementare ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central au crescut cu 123%, volumul serviciilor de suport s-a majorat cu 172%, iar vanzarea de licente este cu 193% mai mare.

„Credem ca respectul fata de munca impreuna cu partenerii nostri – una dintre valorile noastre fundamentale – pune o temelie solida tuturor proiectelor pe care le demaram. Concret, aceasta inseamna ca oferim tuturor celor interesati de consolidarea si extinderea afacerii cu ajutorul tehnologiei solutii informatice personalizate in functie de nevoile de business si obiectivele dorite. Lucram in stransa cooperare cu clientii si le oferim nu numai ingineri, ci si consultanti de business alaturi de care pot construi cele mai bune solutii pentru dezvoltarea companiilor. Cifrele de afaceri spectaculoase din primul semestru se explica atat prin caracterul inovator al business-ului nostru, cat si prin faptul ca avem o echipa unita, omogena, cu vechime in domeniu”, mai spune CEO-ul ELIAN Solutions.

Cu peste 150 de implementari in diverse industrii, de la retail, distributie, productie agricola, la servicii de IT, audit, fabricatie textile si multe altele, compania specializata in furnizarea de solutii ERP de ultima generatie ofera cele mai bune conditii de optimizare si crestere a business-urilor existente pe piata in acest moment. Dynamics 365 Business Central, solutia Microsoft implementata de ELIAN Solutions are module dedicate pentru management financiar, vanzari si marketing, cumparari si datorii, depozit, fabricatie, planificare resurse, lucrari si management de service si resurse umane.

Articol publicat in Forbes Romania