New call-to-action

Comunicat de presa: ELIAN achiziționează Kepler Management Systems

După cinci ani de dezvoltare continuă, în care a înregistrat o creștere de patru ori a veniturilor și de șase ori a profitului, Elian Solutions anunță semnarea unei tranzacții de fuziune și achiziție (M&A) cu Kepler Management Systems, un concurent cu 16 ani de experiență pe piață.

elian si kepler

București, 13 noiembrie 2023

Elian Solutions, furnizor de soluții ERP și Business Intelligence și parte a Grupului Bittnet, face cunoscută achiziția companiei Kepler Management Systems. Kepler Management Systems, fondată în 2007, este un partener Microsoft și oferă soluții similare cu cele ale Elian. Domnul Genovel Iovu, fondatorul Kepler Management Systems, va asigura o tranziție lină până la finalul anului fiscal 2023 și integrarea echipelor de lucru.

“In ultimii ani am reusit o eficientizare a operatiunilor ce au dus compania la un nivel performant . Potentialul de creștere în anii următori se bazează mult pe dezvoltarea echipei, iar echipa Kepler este alcătuită din specialiști cu o experiență semnificativă pe piață, ceea ce ne oferă oportunitatea de a ne fixa obiectivul ambițios de a realiza venituri de 30 de milioane de lei în 2024. Totodata, ne bazam si pe nevoia in crestere de digitalizare a antreprenorilor romani, în special în ceea ce privește serviciile de tip ERP”, a declarat Iulian Motoi, fondator si CEO al Elian Solutions.

„Dupa 16 ani de activitate în care am construit un jucător puternic, capabil, serios, cu competențe recunoscute internțional, a sosit momentul ca povestea Kepler să se alăture celei a Grupului Bittnet. Ne dorim să menținem aceeași atenție și dedicare pentru clienții noștri și un mediu de dezvoltare continuă pentru colegi”, a declarat dl Genovel Iovu, fondator Kepler Management Systems.

Cu o experiență solidă în implementarea și suportul soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision), Kepler a înregistrat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 5,8 milioane lei și un profit net de 460 mii lei. În momentul de faţă, Kepler are 80 de clienţi în 11 ţări și o echipă de peste 20 colegi. Printre clienții companiei se numără companii din sectorul auto, transporturi, producție și servicii.

ELIAN Solutions este parte a Bittnet Group, în pilonul Business Platforms & Software. Compania a fost fondată în 2008, fiind specializată în furnizarea de servicii de implementare, programare și dezvoltare, precum și suport și mentenanță pentru soluția ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft Dynamics 365 Business Central (anterior NAV sau Navision), standard sau personalizată.
ELIAN este prima companie românească inclusă în „Top 20 Most Promising Microsoft Dynamics Solution Providers” și se clasează în top 3 parteneri recomandați de Microsoft în România. A obținut recent distincția de partener CSP (Cloud Solutions Partner) pentru Aplicații de Business datorită capacității extinse de a livra soluții utilizând tehnologiile Dynamics 365 și Power Platform. Această realizare plasează ELIAN în rândul primilor parteneri Microsoft din Europa de Est care obțin această desemnare.
Mai multe detalii despre ELIAN Solutions sunt disponibile pe
www.elian-solutions.ro, canalele de YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter.

Bittnet Group (BNET) este o cel mai dinamic grup de tehnologie din piața românească, fiind primul grup de companii IT din România listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB), inclus in indiciii BET-XT, FTSE Russel Micro-Cap si MSCI Frontier IMI. Bittnet funcționează ca un integrator de servicii IT&C și este un lider în domeniul formării profesionale în IT din România. Structura sa este organizată în patru piloni principali de activitate: educație, cloud și infrastructură, securitate cibernetică și aplicații de business și software.

Articol publicat in ZF.ro