Implementare ERP – Cele mai bune 10 sfaturi

Cele mai bune 10 sfaturi pentru o implementare ERP

Firma Elian Solutions vă pune la dispoziție o serie de sfaturi pentru a avea o implementare de succes.

(more…)

ERP distributie – functionalitati necesare

Nevoia pentru un sistem ERP distributie

Firmele din distribuție care au depășit un anumit volum de vânzări și un anumit nivel de complexitate a activității, au nevoie de un sistem informațional care să le poate susțină activitățile curente. Un simplu program de contabilitate nu mai este suficient, au nevoie de un ERP (Enterprise Resource Planning).

Tableta_3Atunci când cineva va căuta un sistem ERP distributie, va fi derutat de amploarea ofertei, dar și de inconsistența ei . Nu puțini sunt cei care pretind că dețin soluții ERP gata să satisfacă întru totul nevoile pieței, fiind gata să bage pe gâtul clienților tot felul de sisteme ce nu sunt pe deplin maturizate sau cărora le lipsesc funcționalități de bază. (more…)

Ce este un sistem ERP?

Sistem ERP - Grafic in Dynamics NAV (Navision)Atunci când se dorește trecerea la un nivel superior al urmăririi informației, companiile decid să apeleze la un sistem ERP, care să le ajută în gestionarea proceselor de afaceri. Și încep să caute, dar mai întîi să înțeleagă, ce este un sistem ERP. Literatura în domeniu este abundentă,  dar suferă, de obicei, de utilizarea unui jargon IT greu de înțeles de către omul obișnuit.

(more…)

Sistem ERP, cand ai nevoie? Cele 5 simptome

Simptome_ERPÎn viața oricărei companii vine un moment când  se naște nevoia pentru un sistem ERP. Trecerea se face însă, de obicei, când nevoia devine stringentă iar ”suferința” de a introduce, găsi și folosi o informație devine suficient de  mare pentru a îmbolnăvi de nervi pe toată lumea. Așadar, când  apare nevoia de un sistem ERP? Putem identifica următoarele simptome:

(more…)