Dynamics NAV 2013 (Navision) – versiunea R2

În ultimul trimestru al anului trecut, Microsoft a lansat Dynamics NAV (Navision) 2013 R2. Noua versiune de NAV prezintă o interfață îmbunătățită și simplificată (vezi foto),  dar modificările aduse de această versiune trec dincolo de interfață.  Vom menționa pe cele mai interesante:

– Interoperabilitate cu Microsoft Office 365. Office 365 este versiunea cloud a pachetului Office și o opțiune din ce în ce mai interesantă pentru firmele mici și medii, pentru care nu este rentabil să investească prea mult în infrastructura IT. 

– Posibilitatea de a accesa Dynamics NAV (Navision) din cadrul site-urilor SharePoint. SharePoint este o aplicație ce permite managementul documentelor și crearea unor fluxuri de lucru. Dynamics NAV (Navision) în combinație cu SharePoint, care are o interfață foarte ușor de utilizat, poate oferi deopotrivă rigoare și flexibilitate. 

– Suport pentru plăți și încasări în sistemul SEPA (Single Euro Payment Area). SEPA este o inițiativă la nivel european pentru a  crea un set de standarde și instrumente de plată astfel încât un client să poată efectua din contul său, cu ușurință, plăți în euro oriunde în cadrul spațiului european.                                                                

Pentru  o prezentare detaliată a modificărilor funcțioanle  aduse de versiunea NAV 2013 R2, puteți accesa documentul de mai jos (în engleză):

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2  – What is new

Există și o variantă mai tehnică și mai detaliată a documentului, pe care o puteți accesa aici:

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2  – What is new – Technical White Paper

 Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *