Dublare a vanzarilor de sisteme ERP, anul trecut

Elian Solutions, companie ce implementeaza pe piata locala sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV si-a dublat vanzarile in 2014 comparativ cu anul anterior, pentru 2015 conducerea firmei vizand o majorare de 20%. Cifra de afaceri a societatii a ajuns, astfel, la 650.000 de euro in 2014, urmand ca in acest an sa fie atins pragul de 750.000 de euro. “Solutia ERP Microsoft Dynamics NAV, pe care o implementam, se adreseaza tuturor domeniilor de activitate, inclusiv firmelor din domeniul constructiilor.

In contextul unei noi contractii a sectorului de constructii, trendul investitiilor IT pe aceasta piata nu a fost crescator in 2014. Este, insa, mai mult o problema de viziune a companiilor, fiindca in perioada de criza sunt taiate bugetele de investitii in IT, cu toate ca uneori tocmai acestea pot reprezenta solutia la problemele generate de recesiune. O investitie intr-un sistem ERP poate reduce semnificativ costurile, ajutand o companie sa depaseasca dificultatile financiare. Dat fiind faptul ca orice constructie reprezinta un proiect, in cadrul sistemului nostru avem un modul de urmarire a lucrarilor pe proiecte, modul ce permite o monitorizare detaliata a costurilor si veniturilor bugetate pe plan intern, a celor contractate cu clientul, precum si a celor efectiv realizate. In acest fel, se asigura un control total asupra evolutiei financiare a proiectului”, a explicat Iulian Motoi, Managing Partner in cadrul Elian Solutions.

Solutii dedicate companiilor din domeniul constructiilor

Printre companiile active in domeniul constructiilor care utilizeaza solutia ERP Microsoft Dynamics NAV se afla producatorul de vopsele Fabryo Corporation si Hengl Romania, societate activa in domeniul exploatarilor de piatra.

Cititi articolul intreg pe Agenda Constructiilor