Doi absolvenți de ASE fac 0,5 mil. euro din soft

Iulian Motoi si Mihaela Antoniu sunt absolventi ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti, el specializat in cibernetica, ea in programare, iar de sapte ani conduc impreuna Elian Solutions, un furnizor de solutii de gestiune a resurselor companiilor (ERP) bazate pe platforme Microsoft.

S-au cunoscut in 2006, când Iulian Motoi a inceput sa lucreze pe implementare pentru un integrator de solutii IT&C si au ajuns in prezent sa aiba o echipa de zece oameni si afaceri estimate la peste jumatate de milion de euro anul acesta.

„In multele ore state peste program la ultima firma pentru care am lucrat ne-am tot intrebat daca am putea face ceea ce lucram la momentul respectiv, dar mai bine decat ne coordonau altii sa o facem. Firma respectiva crescuse foarte mult intr-o perioada si oamenii noi nu mai erau trimisi la training-uri, ci direct in productie, per total, incepuse să fie dezorganizare. Asa ca in 2008 am inceput sa lucram pe cont propriu, am obtinut primul contract in sase luni si la scurt timp am semnat parteneriatul cu Microsoft pentru a implementa Microsoft Dynamics NAV“, explica Iulian Motoi.

Citeste intregul material pe Ziarul Financiar