New call-to-action

PRODUCTON: grup de firme care activeaza pe piata de consumabile si compatibile pentru produse IT. Oferind o gama larga de produse (imprimante laser si cu jet de cerneala, echipamente multifunctionale, copiatoare, faxuri, consumabile originale si compatibile s.a.), Producton este in prezent o companie cu peste 500 de distribuitori in tara si sapte puncte de lucru in Bucuresti, Ploiesti si Craiova.

Producton: compania se ocupa de distributia retail prin cele 10 magazine din Bucuresti si din tara.

Implementarea aplicatiei Microsoft Dynamics NAV a reusit in primul rand sa aduca un mod de lucru centralizat pe toate punctele de lucru, scutind astfel timpii alocati in centralizarea datelor culese local. De asemenea, implementarea a avut ca beneficiu integrarea departementelor de vanzare cu cel financiar, care pana atunci lucrau cu sisteme separate, migrarea datelor facand imposibila o raportare la zi a anumitor situatii. Implementarea sistemului de rapotare Business Analitics, ofera managerilor o imagine complexa si foarte dinamica a evolutiei vanzarilor din diferite puncte de vedere. Planificarea automatizata si centralizata de aprovizionare este unul din punctele forte ale implementarii.

Servel: compania se ocupa de distributia catre alti reselleri, ce activeaza in Bucuresti.

Beneficiile implementarii aplicatiei au fost cele in gestionarea relatiei cu clientii, contactelor pe care acestia le au, a informatiilor contractuale si preturilor si discounturilor negociate cu fiecare in parte. Raportarea in valuta aditionala ofera posibilitatea unei situatii financiar-contabile exacte in EURO.

Certo Industrie: compania producatoare de consumabile compatibile, care este in continua expansiune.

Implementarea Microsoft Dynamisc NAV a avut beneficii majore in urmarirea productiei, testarea si dezvoltarea noilor retete.

Turbon Romania