Digitalizarea IMM-urilor

Solicitantii eligibili ai actiunii 2.2.2 sunt IMM-urile care doresc finantare pentru achizitionarea de solutii software si servicii necesare digitalizarii activitatii curente din toate regiunile de dezvoltare

E-book: Optimizati afacerea cu Microsoft Dynamics 365 Business Central

Valoare minima

30.000 EUR

Valoare maxima

100.000 EUR

Intensitatea maxima a ajutorului

90% din valoarea eligibila

Perioada de implementare

pana la 31.12.2023

Cheltuieli eligibile pentru care ELIAN te poate ajuta!

Solutia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central este un sistem ERP creat pentru companiile aflate in continua dezvoltare, care au nevoie de un sistem informational capabil sa creasca odata cu ele.

Planifici, gestionezi si monitorizezi toate aspectele afacerii tale intr-o maniera personalizabila astfel incat sa nu treci niciodata cu vederea aspecte importante.

Poti urmari in filmul alaturat prezentarea sustinuta de colegul nostru Iulian Motoi (General Manager, ELIAN) in cadrul evenimentului virtual live Digital IMM 360 (26 ianuarie 2021, https://www.dendrio.com/digital-imm-360/), in care explica, in linii mari, ce inseamna un sistem de tip ERP, ce presupune implementarea unui asemenea sistem, cu ce know-how vine echipa ELIAN intr-o astfel de implementare.

Produsele /pachetele noastre:

Module disponibile in Dynamics 365 Business Central

Prioritizeaza si urmareste cu usurinta toata activitatea departamentelor tale dintr-un singur loc central!

Modulele de management financiar, vanzari si marketing, cumparari si datorii, depozit, fabricatie, planificare resurse, resurse umane, lucrari si management de service iti asigura atingerea obiectivelor afacerii tale.

Servicii ELIAN

Implementarea unui sistem ERP presupune o serie de etape si activitati care necesita un inalt nivel de expertiza.

In acest sens, ELIAN iti vine in ajutor cu o echipa de consultanti experimentati care iti ofera aceasta expertiza, ajutandu-te sa ai o implementare de succes. ELIAN este partener certificat Microsoft GOLD pentru solutia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central (ex NAV).

Servicii de implementare

Servicii de suport, mentenanta si update legislativ

Servicii de upgrade

Serviciile de implementare includ mai multe etape, printre: realizarea pre-analizei de business si diagnosticul preliminar, analiza propriu-zisa a sistemului utilizat, a structurii bazelor de date, a specificatiilor software si hardware, diagnostic, consultanta, propunere de implementare, menite sa raspunda cerintelor de business, de timp si cost ale clientului, management de proiect etc.

Includ serviciile de asistenta tehnica de tip help-desk si rezolvarea erorilor sistemului versiunea standard localizata (in conformitate cu legislatia romana), dezvoltarea de functionalitati de dimensiuni mici si modificari ale sistemului. Serviciile sunt accesibile in baza unui contract – abonament cu numar de ore incluse lunar. Se poate opta pentru incheierea unui contract doar pentru update legislativ.

Dynamics 365 Business Central este disponibil in mai multe versiuni de lansare. Poti actualiza o solutie existenta Dynamics NAV sau Business Central la oricare dintre aceste versiuni. In functie de versiunea solutiei tale, este posibil sa nu poti migra direct la o anumita versiune si sa fie necesar sa faci upgrade indirect printr-o versiune intermediara inainte de a trece la versiunea tinta.

E-book: Optimizati afacerea cu Microsoft Dynamics 365 Business Central

Contact