Business Central, urmatorul nivel pentru afacerea ta!

Tot mai multe companii se confrunta astazi cu provocari fara precendent provenite din mediul extern sau cu incapacitatea de a se adapta rapid la schimbarile actuale, mai ales in contextul digitalizarii.

Poate te intrebi…

  • Cum pot raspunde nevoilor clientilor in timp record?
  • Cum pot imbunatati fluxurile de lucru interne?
  • Cum sa gestionez cantitatea enorma de informatii?
Completeaza chestionarul alaturat si:
  • Vei obtine informatii pretioase pentru solutionarea nevoilor de business din compania ta si vei afla cum poti optimiza fluxurile de lucru in compania ta,
  • Vei discuta cu un consultant ELIAN,
  • Vei primi invitatie la webinarul organizat de ELIAN impreuna cu Microsoft Romania, in cadrul caruia vom discuta concret despre solutii la problemele cu care te confrunti in afacerea ta.
In plus, poti castiga acces gratuit timp de 30 de zile la o baza de demo Microsoft Cloud, prin completarea chestionarului alaturat si participarea la webinarul nostru! Accesul la baza Microsoft Cloud se va face pe baza de user si parola comunicate de noi ulterior completarii chestionarului si participarii la webinar.

Cum te poate ajuta ELIAN?

Solutia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central este un sistem ERP creat pentru companiile aflate in continua dezvoltare, care au nevoie de un sistem informational capabil sa creasca odata cu ele. Planifici, gestionezi si monitorizezi toate aspectele afacerii tale intr-o maniera personalizabila astfel incat sa nu treci niciodata cu vederea aspecte importante.
Poti urmari in filmul alaturat prezentarea sustinuta de colegul nostru Iulian Motoi, CEO ELIAN, in care explica simplu si concret ce inseamna un sistem de tip ERP, ce presupune implementarea unui asemenea sistem, dar si cu ce know-how vine echipa ELIAN intr-o astfel de implementare.

Produsele si pachetele ELIAN

Servicii ELIAN

Servicii de implementare

Servicii de suport, mentenanta si update legislativ

Servicii de upgrade

Contact

Ia legatura cu un consultant ELIAN

  • Ne vom putea conoaste si vom putea discuta despre orice problema de business cu care te confrunti,
  • Vom comunica informatii importante privind modul prin care poti optimiza fluxurilor interne de lucru din compania ta,
  • Vom detalia concret cu ce aport venim in ajutorul tau si al afacerii tale, in calitate de implementatori de software specializat, parteneri si consultanti de business, stabili si inovatori in business.