New call-to-action

Webinar
“Tot ce ai nevoie sa stii despre accesarea fondurilor nerambursabile
PNRR C9.I3 – Schema de minimis in contextul digitalizarii IMM”

Creste competitivitatea companiei tale prin fonduri guvernamentale nerambursabile!

Daca doresti ca afacerea ta sa tina pasul cu tehnologia, si implicit, sa fie profitabila, te indrumam sa optezi pentru digitalizarea activitatii, iar pentru aceasta exista fonduri nerambursabile pe care le poti accesa.

In acest sens, iti recomandam sa participi la webinarul pe care il organizam impreuna cu Wise Finance Solutions, experti in accesarea fondurilor structurale. Ne-am propus sa oferim informatii importante despre pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a obtine fonduri pentru digitalizarea IMM-ului tau, criteriile de eligibilitate, informatii despre ghid si, pe scurt, cum te putem ajuta noi, ELIAN. In plus, la final raspundem intrebarilor frecvente pe aceasta tema, dar si intrebarilor adresate in timpul webinarului in rubrica de chat.

Specialistii ELIAN sunt alaturi de tine si te ajuta cu scrierea ofertei tehnice din cadrul proiectului pentru solutia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, precum si cu o gama completa de servicii pentru extinderea afacerii, intr-un mediu securizat. In plus, te introducem partenerilor nostri, experti in fonduri nerambursabile, pentru a scrie intregul proiect de digitalizare.

Eveniment live virtual
14 decembrie 2022 | ora 11:00-12:00

Mai multe informatii despre programul Minimis dedicat fondurilor de digitalizare regasesti pe pagina noastra: https://elian.ro.digital/digitalizarea-imm-urilor

Speakeri

Alina Ionescu - Sales Manager ELIAN
Ana-Maria Staicu - Project Manager WFS
Andrei Câmpean - Business Development Manager WFS

Contact