New call-to-action

Riso Scotti – este un grup de companii, cu sediul central in Italia, ce desfasoara activitatea in domeniul alimentar, lider in productia si distributia de orez.

Proiectul de implementare a cuprins urmatoarele domenii: financiar-contabilitate, aprovizionare, vanzare, gestiune inventar, mijloace fixe, productie si au vizat urmatoarele companii din cadrul grupului:

Riso Scotti Danubio – compania care prelucreaza, ambaleaza si comercializeaza orez si produse pe baza de orez. O data cu implementarea solutiei Microsoft Dinamics Nav societatea dispune de o urmarire corecta a costurilor de productie si o gestiune facila a stocurilor cantitative si valorice.

Departamentul de distributie recunoaste usurinta de administrare a comenzilor de vanzare, usurinta managementului de proces pentru agentii de vanzare si posibilitatea unei analize detaliate cu privire la marja de profitabilitate.

Risi Romuno – compania este specializata in cultivarea, recoltarea si depozitarea cerealelor (orez, grau, secara etc.).

Implementarea sistemului a adus un plus semnificativ pe partea de urmarire a productiei in curs si a gestiunii stocurilor. De asemenea s-a constatat o imbunatatire a raportarilor financiare.

Enal Romania – compania care fabrica produse derivate pe baza de orez si grau. Asemanator implementarii de la Risi Milling urmarirea costurilor aferente procesului de productie si posibilitatea de a distribui o parte din costurile indirecte pe produsul finit au adus un beneficiu important companiei.

RISI – companie imobiliara care se ocupa cu vanzarea si cumpararea terenurilor agricole. Implementarea sistemului a facilitat inventarierea rapida a terenurilor din proprietate cu acces rapid la contractele si antecontractele aferente.

R.I.C.E. Danubio Project – companie specializata in prestarea de servicii, oferite in special companiilor din cadrul grupului. Beneficiile implementarii au vizat urmarirea pe centre de cost a cheltuielilor efectuate, managementul facil al serviciilor prestate si facturarea acestora.

Roel
Ready Garment Technology Romania