Soft1 ERP – soluție optimizată pentru Cloud

Soft1 ERP

Soft1 ERP este o soluție modernă, optimizată pentru operarea în Cloud, integrând nativ cele mai noi tehnologii Web & Mobile!

Soft1 ERP – flexibilitate și eficiență

Soft1-ERP---SalesAvând toate informațiile într-un singur sistem, actualizate în timp real, dispui de datele necesare pentru a lua decizii informate care să asigure creșterea companiei tale. Management financiar-contabil, producție, vânzări, CRM, resurse umane, service, rapoarte de management, Business Intelligence, aplicații web & mobile avansate, toate acestea pot fi la îndemâna ta la un cost avantajos.

Un utilizator Soft1 ERP poate accesa aplicația în modul cel mai convenabil pentru el (desktop, tabletă, telefon), oricând și oriunde. Interfața sistemului este intuitivă, iar utilizatorul își poate construi cu ușurință indicatori și rapoarte. Află mai multe despre Soft1 ERP aici (document în limba engleză) :

Broșură Soft1 ERP

Soft1 ERP –  avantaje competitive

Soft1 ERP este o soluție matură și stabilă, creată  pentru optimizarea proceselor decizionale şi operaţionale  și  pentru o interacţiune mai eficientă cu partenerii. Cei 30 de ani de experiență în dezvoltarea  ei s-au materializat într-un sistem ale cărei avantaje competitive sunt :

• Soluție completă și “ready to use”
• Inovație prin tehnologiile Cloud / Mobile
• Funcționalități customizabile
• Costuri de proprietate reduse

Soft1 ERP – alegerea potrivită pentru tine

Variantele de ofertare pentru soluție sunt flexibile și acoperă orice scenariu de licențiere, pentru a oferi maximum de valoare clientului. Soft1 ERP este o soluție internațională, folosită de mii de clienți în întreaga. Lista cu clienții reprezentativi o puteți găsi mai jos sau accesand link-ul următor:

Soft 1 ERP – Clienti Reprezentativi 

Cel mai bine e să te convingi singur de avantajele Soft1, dând click pe linkul de mai jos și solicitând  o demonstrație de produs:

Click aici – pentru demonstrație de produs!

 

 

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone