Implementare ERP – Cele mai bune 10 sfaturi

Cele mai bune 10 sfaturi pentru o implementare ERP

Firma Elian Solutions vă pune la dispoziție o serie de sfaturi pentru a avea o implementare de succes.

(more…)

Beneficiile implementarii sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Microsoft_DynamicsNAV_ProductivitateImplementarea sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) poate aduce multe beneficii unei companii.Totuși, aceste beneficii nu vin automat. E nevoie de efortul conjugat al implementatorului și al clientului, precum și de o perioadă de timp până când acestea încep să apară.
Mai jos vom menționa principalele trei beneficii ce pot fi obținute implementând Dynamics NAV.

Dynamics NAV asigură integrarea și centralizarea informației

Când vorbim de integrarea și centralizarea informației, ne gândim la informația prezentă în toate departamentele firmei: financiar, producție, aprovizionare, vânzări și marketing, resurse umane s.am.d. (more…)

Definirea bugetelor in sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Bugetarea este o funcție importantă a managementului financiar al unei întreprinderi. Prin bugetare, se asigură estimarea cheltuielilor și veniturilor pentru o perioadă dată, se definesc ținte de atins, se pot identifica din vreme potențiale probleme cu cash-flow-ul.

Sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV susține această funcție managerială, oferind utilizatorilor posibilitatea  de a crea bugete facil, în cadrul mai multor module ale aplicației: (more…)

Dynamics NAV 2013 (Navision) – versiunea R2

În ultimul trimestru al anului trecut, Microsoft a lansat Dynamics NAV (Navision) 2013 R2. Noua versiune de NAV prezintă o interfață îmbunătățită și simplificată (vezi foto),  dar modificările aduse de această versiune trec dincolo de interfață.  Vom menționa pe cele mai interesante:

– Interoperabilitate cu Microsoft Office 365. Office 365 este versiunea cloud a pachetului Office și o opțiune din ce în ce mai interesantă pentru firmele mici și medii, pentru care nu este rentabil să investească prea mult în infrastructura IT. 

(more…)