Media

Mai 2016

Efinance.ro – Elian Solutions estimează atingerea în 2016 a unui rulaj de 1 milion euro

Efinance

Elian Solutions, companie care implementează de 8 ani soluții ERP, estimează că, în 2016, 70% din cifra de afaceri va proveni din contracte cu clienți din domeniul producției. Elian Solutions și-a propus pentru finalul lui 2016 atingerea pragului de afaceri de 1 milion de euro.

http://www.efinance.ro/view.php?id=5117&referer=scroll&indicator=stiri

Septembrie 2015

Dailybusiness.ro – Elian Solutions anunță o creștere de 26% a afacerilor în S1 2015

DailybusinessElian Solutions, companie cu peste 7 ani de experiență în implementarea soluțiilor ERP, anunță afaceri de 315.000 euro în primul semestru economic din 2015, cu 26% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/elian-solutions-anun-o-cre-tere-de-26-a-afacerilor-n-s1-2015-108790/

Business24 – Sistemul care ușurează viețile a mii de companii: Funcționează încă din anii ’60!

Business24
Sistemele ERP au aparut in anii ’60, initial ca aplicatii pentru companiile mari si foarte mari, care aveau procese complexe, indeosebi in zona productiei si a managementului stocurilor.Dar de la un anumit volum de activitate si nivel de complexitate a activitatii, toata lumea resimte lipsa unui sistem ERP, iar cel mai acut e resimtita de catre management care nu dispune de o imagine de ansamblu asupra activitatilor, nu poate controla ce se intampla in companii si, in consecinta, nu poate lua deciziile corecte.

http://www.business24.ro/companii/investitii/tu-ce-stii-despre-erp-despre-sistemul-care-ti-usureaza-viata-cu-iulian-motoi-1563298

August 2015

Technews.com – Sistemele ERP – soluții care oferă acces eficient la informații

Tech NewsElian Solutions, implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV și partener Microsoft, estimează că în anii viitori sistemele ERP vor fi din ce în ce mai integrate, prin intermediul Internetului, cu diverse dispozitive: tablete, smartphone-uri, iar interfețele vor începe să semene cu cele ale platformelor sociale, cu care majoritatea utilizatorilor este deja familiarizată.

http://tachnews.com/news/sistemele-erp-solutii-care-ofera-acces-eficient-la-informatii/

RBT Transport – De ce este utilă soluția ERP Microsoft Dynamics NAV

RBT TransportSistemele ERP au fost create în principal  pentru a satisface cerințe informaționale generate de procese de producție, vânzare și aprovizionare, procese care implică un management complicat al stocurilor și operațiunilor associate acestora. Pe scurt, logistică!

http://www.transport-business.ro/de-ce-este-utila-solutia-erp-microsoft-dynamics-nav/

 

Iulie 2015

The Diplomat – Elian Solutions signs partnership with SoftOne for ERP solution cloud optimisation

The Diplomat

Elian Solutions estimates that the ERP systems sales in cloud will account for 25 per cent of the company turnover, due to the low total cost of ownership, flexibility from IT constraints and the high degree of mobility.

http://www.thediplomat.ro/articol.php?id=6357

 

Iunie 2015

Revistabiz.ro – Tehnologizarea agriculturii dezvoltă piața ERP

Biz

Agricultura creste de la an la an, iar nevoia de tehnologizare din domeniu contribuie la dezvoltarea pietei ERP, considera reprezentantii Elian Solutions. Solutiile ERP vin in ajutorul producatorilor agricoli in contextul in care Uniunea Europeana, principala piata de export, are cerinte specifice ce reclama prezenta unui sistem informatic bine pus la punct.

http://www.revistabiz.ro/tehnologizarea-agriculturii-dezvolta-piata-erp/

Mai 2015

Agenda Construcțiilor – Elian Solutions: Dublare a vânzărilor de sisteme ERP, anul trecut

Agenda ConstructiilorElian Solutions, companie ce implementeaza pe piata locala sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV si-a dublat vanzarile in 2014 comparativ cu anul anterior, pentru 2015 conducerea firmei vizand o majorare de 20%. Cifra de afaceri a societatii a ajuns, astfel, la 650.000 de euro in 2014, urmand ca in acest an sa fie atins pragul de 750.000 de euro.
bhttp://www.agendaconstructiilor.ro/files/arhitectura-proiectare/elian-solutions-dublare-a-vanzarilor-de-sisteme-erp-anul-trecut.html

Martie 2015

Agroromania.ro – Elian Solutions: Sistemul ERP îi ajută pe agricultori să determine un cost al producției cât mai aproape de realitate

Agroromania

Fiecare domeniu are cerinte informationale diferite, iar in ultimii ani inclusiv agricultura a cunoscut o crestere a gradului de tehnologizare. Elian Solutions implementeaza de peste sapte ani unul dintre cele mai performante sisteme ERP – Microsoft Dynamics NAV, software ce permite urmarirea si gestionarea detaliata a productiei agricole.

http://agroromania.manager.ro/articole/agricultura-ecologica/elian-solutions-sistemul-erp-ii-ajuta-pe-agricultori-sa-determine-un-cost-al-productiei-cat-mai-aproape-de-realitate-18535.html

revistapiata.ro – Companiile cu capital autohton au crescut cererea pe piața sistemelor ERP

Piata

Gestionarea si managementul activitatillor complexe dintr-o companie medie sau mare a devenit aproape imposibila fara ajutorul sistemelor de tip ERP, prin care centralizarea si prelucrarea datelor poate oferi managerului imaginea de ansamblu a situatiei companiei, in timp real. Daca pentru companiile multinationale utilizarea ERP este un “must” pe plan international, companiile locale au surprins printr- o crestere importanta a cererii in ultimii trei ani.

http://www.revista-piata.ro/Companiile_cu_capital_autohton_au_crescut_cererea_pe_piata_sistemelor_ERP-id11132.html

Businesscover.ro – Iulian Motoi: Nu există soluții ieftine, de câteva sute de euro, de ERP

Business Cover

Soluțiile Enterprise Resource Planning (ERP) sunt văzute de mulți ca un panaceu pentru o companie în criză. O idee greșită, soluțiile în sine fiind importante pentru afacere de la bun început, nu doar atunci când sunt identificate probleme în evoluție.

http://www.businesscover.ro/iulian-motoi-nu-exista-solutii-ieftine-de-cateva-sute-de-euro-de-erp/

Februarie 2015

Efinance.ro – Elian Solutions: tendința în sistemele ERP este spre simplificare și interactivitate

Efinance

Elian Solutions, implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV și partener Microsoft, estimează că în anii viitori sistemele ERP vor fi din ce în ce mai integrate prin intermediul internetului cu diverse dispozitive: tablete, smartphone-uri, iar interfețele vor începe să semene cu cele ale platformelor sociale, cu care majoritatea utilizatorilor este deja familiarizată. Astfel, tendința este spre simplificare și interactivitate.

http://www.efinance.ro/articole/Interviu-Elian.html

Bizmaker.ro – Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions: ”Prin intermediul unui sistem ERP, managementul firmei poate avea o imagine corectă și integrală asupra afacerii”

BizmakerAm crescut an de an, inca din 2008, cand am pus bazele acestei afaceri, lucru confirmat de realizarile noastre profesionale, dar si de cifra de afaceri de peste 650.000 de euro inregistrata anul trecut, mai mult decat dublu fata de valoarea din 2013. Pe langa faptul ca piata ERP a cunoscut in ultimii ani un ritm de dezvoltare mai alert, si expertiza ne-a permis sa ne pozitionam in ultimii ani ca unul dintre cei mai importanti jucatori.

http://bizmaker.ro/investitori/434-iulian-motoi-managing-partner-elian-solutions-prin-intermediul-unui-sistem-erp-managementul-firmei-poate-avea-o-imagine-corecta-si-integrala-asupra-afacerii

Ianuarie 2015

Business Magazin – Un antreprenor care și-a dat demisia din firma în care lucra are acum propria afacere și rulează 650.000 de euro pe an

Business magazin

Elian Solutions, furnizorul de soluţii de gestiune a resurselor companiilor (ERP) bazate pe platforme Microsoft a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de circa 650.000 de euro, o creştere de peste 100% faţă de 2013, când veniturile companiei erau de 320.000 de euro. Compania a fost fondată în urmă cu şapte ani de Iulian Motoi şi Mihaela Antoniu, doi absolvenţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/un-antreprenor-care-si-a-dat-demisia-din-firma-in-care-lucra-are-acum-propria-afacere-si-ruleaza-650-000-de-euro-pe-an-13775475

Decembrie 2014

Business24 – Afaceri ERP de 800.000 de euro: “Am ajuns întâmplător în domeniu”

Business24

Iulian Motoi si-a creat propriul business intr-un domeniu pe care il stapanea foarte bine, IT-ul. Desi inceputul in lumea de afaceri a fost si pentru el unul pe care il caracterizeaza drept “confuz”, evolutia Elian Solutions demonstreaza ca a invatat foarte bine ce inseamna investitii inteligente.

http://www.business24.ro/companii/manageri/am-ajuns-in-domeniu-intamplator-1552853

Noiembrie 2014

Ziarul Financiar – Doi absolvenți de ASE fac 0,5 mil. euro din soft

Ziarul FinanciarIulian Motoi şi Mihaela Antoniu sunt absolvenţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti, el specializat în cibernetică, ea în programare, iar de şapte ani conduc împreună Elian Solutions, un furnizor de soluţii de gestiune a resurselor companiilor (ERP) bazate pe platforme Microsoft.

http://www.zf.ro/business-hi-tech/doi-absolventi-de-ase-fac-0-5-mil-euro-din-soft-13590637

ittrends.ro – Creștere susținută în plină criză

IttrendsIulian Motoi, Managing Partner, Elian Solutions și Mihaela Antoniu, partenera sa, au pornit un business cu puțin timp înainte de declanșarea crizei economice. Despre cum au reușit să crească în timp ce alte afaceri se prăbușeau, care au fost ingredientele succesului și principalele provocări și ce anume își propun pentru perioada următoare, am reuși să aflăm din interviul pe care Iulian a avut amabilitatea să ni-l acorde.

http://ittrends.ro/2014/11/crestere-sustinuta-in-plina-criza/

Octombrie 2014

Bursa – Elian Solutions urmărește să-și dubleze cifra de afaceri

Brusa

Elian Solutions, care implementează sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV, estimează că, în acest an, piaţa ERP ar putea înregistra o creştere de până la 15-20%, pe baza accesării fondurilor europene, a revenirii agenţilor economici după criză, precum şi a creşterii gradului de educare a pieţei şi a conştientizării nevoii de implementare a unui sistem ERP.

http://www.bursa.ro/in-acest-an-elian-solutions-urmareste-sa-si-dubleze-cifra-de-afaceri-251697&s=companii_afaceri&articol=251697.html

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone