Declaratii Clienți

Camelia Chirtu – Director Financiar compania Tonerfill

Aplicaţia Dynamics NAV ne-a adus beneficii mai ales în ceea ce priveşte urmărirea costurilor de producţie pe tipuri de materiale. Acum putem compara costul unitar estimat cu cel realizat şi ştim în fiecare moment profitabilitatea pe fiecare articol pe care îl producem, lucru ce ne permite să fim mai flexibili cu politicile de preţuri într-un sector de activitate foarte dinamic.
Atunci când a fost necesar să ne modificăm fluxurile de producţie, Elian Solutions a fost alături de noi astfel încât noul mod de lucru s-a reflectat imediat şi în Dynamics NAV. Tot cu ajutorul soluţiei Dynamics NAV obţinem şi raportarea la grup, în Germania, pe formatul impus de către cei de acolo.
Elian Solutions s-a dovedit a fi, de când colaborăm, un partener de nădejde ce ne-a ajutat în dezvoltarea sistemului informaţional.

Victor Matache – General Manager compania Toko

Schimbarea sistemului ERP este o decizie majoră care poate afecta decisiv orice afacere. După câteva şedinţe de analiză a sistemului nostru şi a propunerilor făcute de către Elian Solutions, am hotărât să adoptăm soluţia de la Elian.
Când am pornit cu noul sistem, Dynamics NAV, la 01 Ianuarie 2010, ne gândeam că în primele zile vor fi problemele inerente oricărui început.
Elian Solutions însă a fost alături de noi şi tranziţia la noul sistem a fost mult mai uşoară decât ne-am închipuit. Noul sistem ne-a adus beneficii ce s-au făcut repede simţite. Sistemul ne ajută să gestionăm eficient activităţile de: documentare articole, preţuri şi dicounturi, promoţii, aprovizionare, urmărire solduri clienţi, analiză financiară, bugetare şi chiar logistică.
Acum ştim în orice moment unde se află un articol, chiar şi pe ce raft este aşezat. Putem servi clienţii cu mai multă promptitudine.
Vechiul sistem era foarte permisiv şi orice utilizator putea realiza greşeli de operare; pierdeam mult timp făcând tot felul de corecţii. Din acest punct de vedere, Dynamics NAV ne asigură un control al accesului fiecărui utilizator, potrivit rolului şi activităţii pe care o desfăşoară şi nu mai sunt posibile acele erori.

Aurelia Dumitrică – Contabil Şef compania Gadda Immo

Elian Solutions ne-a dovedit că înţelege problemele cu care ne confruntăm şi le poate rezolva operativ.
Specificul activităţii noastre – producţie agricolă cu ciclu lung de fabricaţie – face ca pentru noi urmărirea producţiei neterminate să fie foartă importantă. Pentru orice teren cultivat, creăm în Dynamics NAV o comandă de producţie în care înregistram toate costurile şi cunoaştem astfel în orice moment valoarea producţiei neterminate.
Pentru cheltuielile de regie, Elian Solutions ne-a creat o dezvoltare care ne permite alocarea acestor cheltuieli pe produsul final după o cheie de repartizare stabilită de către noi; avem aşadar o imagine completă asupra costului produsului.

Roberto Busollini – Director General grupul Riso Scotti România

Grupul Riso Scotti România trebuie să raporteze la grupul Riso Scotti Italia conform bilanţului impus de legislaţia italiana. Pentru noi nu este o problemă; putem obţine informaţia direct din Dynamics NAV, din modulul de Indicatori Economici.
Aveam nevoie de o dezvoltare care să ne permită un control sporit asupra plăţilor efectuate. Elian Solutions ne-a creat un sistem de autorizare a plăţilor, aşa ca nici o comandă de cumpărare nu se poate opera în sistem fără o autorizare prealabilă. Este un partener de încredere, alături de care ne putem dezvolta afacerea.

Cristian Dumitrescu – General Manager TIME International Trading

Ne-am dorit un sistem ERP care să ne ofere o integrare între contabilitate și producție, stocuri, gestiuni. Dynamics NAV ne asigură acum acest lucru, informația este centralizată, iar raportarea se poate face în timp real, ceea ce înainte nu era posibil.

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone