Cum cumpar sistemul ERP Dynamics NAV?

Sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) se poate cumpăra doar de la un partener Microsoft autorizat (Microsoft Certified Partner). Elian Solutions este un astfel de partener.

Microsoft a stabilit această politică pentru a se asigura de faptul că cei care vând soluţia Dynamics NAV dispun de expertiza necesară unei implementări reuşite a sistemului.

Partenerul gestionează relația cu Microsoft, astfel încât orice comandă de cumpărare se realizează prin intermediul partenerului. Înainte de a cumpăra produsul cu siguranță veți dori să aveți o prezentare a acestuia. Dacă doriți aici lucru : Click aici!

Pot închiria sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision)?

Da, se poate. Pentru o chirie lunară, clientul poate utiliza aplicaţia Dynamics NAV. Chiria este per utilizator. E o soluţie convenabilă, fiindcă valoarea chiriei poate varia funcţie de numărul de utilizatori care sunt autorizaţi în sistem la un moment dat. Dacă, de pildă, firma îşi restrânge activitatea pentru o perioadă, nu va plăti decât pentru utilizatorii de care are nevoie la momentul respectiv.
Pentru a afla care sunt avantajele închirierii sistemului ERP Dynamic NAV (Navision), Click aici

Dacă  vreți să știiți mai multe despre procesul de cumpărare, contactați-ne completând informațiile din formularul de mai jos.

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone