Cat costa sistemul ERP Dynamics NAV (Navision) ?

Valoarea unei investiţii în sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) este compusă din trei elemente :

1.Valoarea licenţelor pentru Dynamics NAV (Navision)

Pentru a avea acces la aplicaţia Dynamics NAV (Navision) este nevoie de o licenţă (un fişier special care se încarcă în aplicaţie). Licenţa determină numărul de utilizatori care pot accesa simultan baza de date precum şi modulele care pot fi accesate în cadrul aplicaţiei. În consecinţă, valoarea unei licenţe este direct proporţională cu numărul de utilizatori şi cu modulele pentru care accesul este permis. Modulele care vor fi incluse în cadrul unei implementări se stabilesc după ce se realizează o analiză prealabilă a nevoilor informaționale.

Licenţa asigură un drept proprietate totală şi perpetuă asupra sistemului.

2. Valoarea serviciilor pentru Dynamics NAV (Navision)

Serviciile reprezintă efortul depus de implementator pentru ca soluţia să fie corect configurată şi adaptată proceselor de afacere ale clientului. Serviciile sunt estimate în baza unui Plan de Proiect , care conţine estimări cantitativ-valorice pentru fiecare fază a implementării. Valoarea serviciilor poate fi supusă unui proces de negociere între client şi implementator.

3. Valoarea infrastructurii hardware si software (în unele cazuri)

Aplicaţia Microsoft Dynamics NAV (Navision) nu solicită resurse hardware speciale. Totuşi, în cazul în care nu dispune deja de o infrastructură IT e posibil ca clientul să fie nevoit să investească în aceasta pentru a asigura un nivel minimal de performanţă a sistemului. De asemenea, trebuie să existe şi software-ul care să susţină instalarea şi utilizarea aplicaţiei (Windows Server, SQL Server).

În cazul în care doriți o ofertă de preț este necesară o pre-analiză a cerințelor de business, astfel încât să se determine valoarea licențelor, a serviciilor și a infrastructurii hardware și software. Fiecare client are specificul său și dorim să vă dăm o estimarea cât mai exactă a acestei investiții.

Dacă doriţi o pre-analiză şi o ofertă de preţ, o puteţi face contactându-ne prin formularul de mai jos.

RecomandăShare on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone